Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd.
Hubei Xin Aneng Conveying Machinery Co., Ltd.
Nyheder

Hvad er kendetegnene for HDPE-transportbåndshjul?

(1) Slidstyrke og lang levetid.

DetHDPE materiale specieltfor transportørens tomgangslegeme har mekaniske egenskaber svarende til bronze, har god slidstyrke og har gode selvsmørende egenskaber uden at skade båndet.


(2) Let vægt og lille rotationsinerti.

Det specielle HDPE-materiale til transportbåndstilbehør er let i vægt, og dets vægtfylde er en syvendedel af stål. Transportørhjulet lavet af dette materiale vejer ca. halvdelen af ​​det for almindelige transportbåndshjul og har en lille rotationsinerti. Friktionen mellem dem er lille.


(3) Rimelig struktur og pålidelig tætning. Lejehjulet er forsynet med to tætninger med høj fremstillingspræcision, og spalten er belagt med specialfedt, som effektivt kan forhindre støv, gas, væske og andre ætsende medier i at trænge ind i styrehjulet og beskadige lejet.


(4) Fremragende korrosionsbeskyttelse. Transportørens tomgangslegeme og tætning er lavet af højmolekylært materiale, som er modstandsdygtigt over for korrosion. Brugt i ætsende lejligheder kan levetiden nå mere end 5 gange så lang som almindelige tomgange. HDPE korrosionsbeskyttende transportør specifikationer omfatter 4 serier af φ89, φ108, φ133, φ159 og mere end 30 varianter. Ikke-standard tilbehør til transportbåndshjul kan også fremstilles i henhold til brugerkrav. Materialer til transportbåndshjul omfatter MC nylon og polyurethan, som er udvalgt i henhold til egenskaberne for ætsende stoffer i brugsmiljøet.

HOVEDFUNKTIONER· Korrosionsbestandig

· Ultralet 60 % lettere end stål

· Slid-/slibebestandig 7x højere end stål

· Ultra-lav støj

· Stærkere og højere slagfasthed end stål

· Ikke-brændbare AWOPS (valgfrit)

· Fås i forskellige rullediametre (101Ø, 127Ø, 152Ø osv.)

· Fås i forskellige akseldiametre (25Ø, 30Ø, 35Ø, 40Ø osv.)

· Vi er i stand til at levere HDPE tomgangshjul i forskellige akselendekonfigurationer (åben ende, lukket ende, kranstype og serie 2000)

Relaterede nyheder
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept